Kurs poslovnog ruskog jezika – prijava

Želimo svim zainteresovanim da približimo poslovnu komunikaciju na ruskom jeziku kako bi lakše došli do zaposlenja u nekoj od ruskih kompanija ili kako bi što lakše uspostavili poslovnu saradnju sa kompanijama iz Rusije.

Kurs realizujemo u saradnji sa Ambasadom Ruske federacije u BiH. Trenutno smo jedina orgaizacija koja na teritoriji Republike Srpske i BiH organizuje nastavu za kurs poslovnog ruskog jezika.

Cilj kursa je da polaznici savladaju i usvoje pravila poslovne komunikacije iz oblasti ekonomije, biznisa, proizvodnje i trgovine. Zadatak kursa je da formira navike poslovne komunikacijie na ruskom jeziku.

Sadržaj kursa: uvodno – fonetski kurs kroz deset tematskih blokova koji se najviše koriste u poslovnoj komunikaciji na ruskom jeziku. Komunikacijski zahtjevi se odnose na potrebu komunikacije sa poslovnim partnerima , neposredno ili telefonom, učešće u poslovnim razgovorima, savjetovanjima, nastupima na prezentacijama, pres konferncijama , izložbama, razumjevanju sadržaja poslovnih pisama, dokumenata, reklama, oglasa, sastavljanju poslovnih dokumenata, pisama, punomoći, službenih bilješki i molbi.

Kurs je prilagođen osobama koje ne posjeduju predznanje iz ruskog jezika.

Predavač je profesorica sa višegodišnjim iskustvom u radu na polju poslovne saradnje sa ruskim kompanijama.

Trajanje kursa je 4 mjeseca, Nastava se odvija dva puta sedmično po 90 min. u večernjim terminima. Radimo u malim grupama od 6 do 10 polaznika.

Kotizacija za cijeli kurs iznosi 290 KM. Moguće je plaćanje u ratama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu je naš kontakt telefon 064/ 416 23 51

Za prijavu na kurs ispunite prijavu u nastavku.