U 5 koraka do studija u Rusiji

U 5 koraka do studija u Rusiji

U 5 koraka do studija u Rusiji

Naša organizacija već devet godina uspješno radi na promociji stipendija za odlazak na studije u Rusiju. Кao rezultat dugogodišnjeg rada, zainteresovani za studiranje u Rusiji mogu da dobiju sve potrebne informacije na jednom mjestu. Zajedno prolazimo kroz sve korake sa ciljem da uspješno aplicirate za studije u Rusiji.

U 5 koraka uspješno do studija u Rusiji:

1. informacije o programu stipendija
2. pomoć i sugestije pri ispunjavanju aplikacije
3. prevod potrebne dokumentacije
4. učenje ruskog jezika
5. doček u Moskvi od MKPR tima

U nastavku ćemo pojasniti svaku od stavki:

1. Informacije o programu stipendija

U redovnom terminu konsultacija, besplatno ćete moći da dobijete sve potrebne informacije o programu stipendija Vlade Rusije i odgovore na Vaša pitanja i nedoumice. Sve što je potrebno jeste da dan ranije najavite Vaš dolazak.

2. Pomoć i sugestije pri ispunjavanju aplikacije

Naš tim će Vam besplatno pomoći da ispunite aplikaciju za program stipendija i ukazati Vam na najčešće greške kandidata. Sve što je potrebno jeste da dan ranije najavite Vaš dolazak u redovnom terminu konsulatacija.

3. Prevod potrebne dokumentacije

Kao rezultat dugogodišnjeg uspješnog rada, uspostavili smo saradnju sa uglednim prevodiocima i sudskim tumačima za ruski jezik  tako da uz povoljne cijene i kvalitetnu uslugu možete kod nas da prevedete svu potrebnu dokumentaciju na ruski jezik.

5. Učenje ruskog jezika

Naša organizacija već devet godina uspešno organizuje opšte i specijalizovane kurseve ruskog jezika u regionu i kao rezultat toga izrasli smo u najkvalitetniju regionalnu školu ruskog jezika.

Za apliciranje za program stipendija Vlade Rusije nije obavezno znanje ruskog jezika, ali da biste se brže prilagodili novom govornom području i da biste lakše mogli da postignete dobre rezultate tokom studija, preporučujemo svima koji se odluče za studije u Rusiji da savladaju barem osnove ruskog jezika (A1 i A2 nivo), prije odlaska u Rusiju.

Kandidati koji imaju znanje ruskog na B2 nivou, mogu da preskoče pripremnu godinu za učenje ruskog jezika. Na taj način skratićete vrijeme studija za jednu godinu i imaćete znatno manje troškove.

Pripremna godina je namenjena svima koji na studije u Rusiju dolaze bez adekvatnog znanja ruskog jezika.

6. Doček u Moskvi od MKPR tima

Moskovski klub za podršku i razvoj (MKPR) deluje kao naša organizaciona jedinica u Moskvi sa ciljem okupljanja naših studenata i mladih stručnjaka u Rusiji. MKPR najvećim delom čine studenti i mladi stručnjaci različitih profila koji su došli na studije u Rusiju i koji su zainteresovani za unapređenje saradnje na polju obrazovanja i kulture.

Članovi MKPR tima će dočekati sve studente koji dolaze na studije u Moskvu i uputiće ih u sve najvažnije informacije, koje su od velikog značaja svakome ko dolazi na studije u Moskvu. Odmah po dolasku, imaćete na raspolaganju i naše studente koji su već duži vremenski period u Moskvi i koji mogu da Vam odgovore na sva Vaša pitanja iz prve ruke.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Možete nas kontaktirati svaki radni dan od 10.00 do 18.00 časova na broj telefona 00387 66 467 322